Diensten

Wij helpen u verder met…


Vooral bij kleine oplages (tot circa 300 stuks) is digitaal drukken zeer interessant, of u nu een hardcover of softcover boek wenst. De kwaliteit van digitaal drukken is tegenwoordig zo goed, dat het bijna niet te onderscheiden is van offset. Voordeel is dat het veel sneller en vaak goedkoper kan.

Een proefschrift moet perfect zijn en is heel erg belangrijk voor u , dat snappen wij als geen ander. U kunt van ons veel service en begeleiding verwachten, voor een hele scherpe prijs (tot wel 30% goedkoper dan elders).

Het drukken van magazines is maatwerk. Wij helpen u bij het formuleren van wensen en eisen. Adviseren over papierkeuze, formaat, veredeling en nabewerking en vervolgens zoeken wij naar de meest optimale en efficiënte productiewijze.

Tegenwoordig laat bijna iedere studentenvereniging wel een jaarboek/almanak maken. Een tastbare herinnering in boekvorm is en blijft leuk. PrintQuest heeft daar de nodige ervaring mee opgedaan en kan je daar in ondersteunen op het gebied van bestanden, de keuze van het materiaal voor het boek en alles wat er bij komt kijken om een fantastisch jaarboek te maken.

Heeft u vragen of wilt u graag kennismaken? Contact ons