Drukwerk uitbesteden in het buitenland

Drukwerk laten drukken in Polen of Litouwen


Bespaar veel geld, maar lever niet in op de kwaliteit

Grotere producties laten we vervaardigen in het buitenland. Wij hebben contacten met drukkerijen in Polen en Litouwen. De door ons geselecteerde bedrijven zijn ISO-9001 gecertificeerd en beschikken over de meest recente productiemiddelen. Al deze drukkerijen in Polen en Litouwen hebben wij persoonlijk bezocht. Eens per jaar gaan wij terug voor een bezoek om de kwaliteit van het drukwerk over de grens blijvend te controleren.

Wat betekent dit voor u? Kwalitatief hoogstaande producties, tegen lage prijzen. Dat kan vele honderden euro's schelen. Mocht u toch twijfels hebben, dan kunnen wij u recente producties laten zien, die in Polen of Litouwen zijn vervaardigd.

Drukken in buitenland. Hoe werkt dat?

Als drukwerkmakelaar ben ik een belangrijke schakel tussen klant en drukker. ik zorg er voor dat alles geregeld en op elkaar wordt afgestemd. "U de rust en wij de druk". In de orderbevestiging wordt de datum vermeld, waarop u de bestanden dient aan te leveren en de datum waarop u de order geleverd krijgt. Indien hier van wordt afgeweken, dan kan dat gevolgen hebben voor de leverdatum. Het zelfde geldt voor het aanleveren van bestanden die niet voldoen aan de specificaties.

Deze specificaties waar aan een bestand moet voldoen, wordt als bijlage meegestuurd bij de offerte en vervolgens nog een keer bij de orderbevestiging. U ontvangt verder een werktekening (hardcoverboek) of we geven de rugdikte (softcover of magazine) aan u door. De aangeleverde bestanden worden in eerste instantie technisch bekeken door PrintQuest en vervolgens door de drukker. De bestanden worden niet gecontroleerd op taal fouten, extra spaties etc. Eventuele problemen worden teruggekoppeld

Na akkoord van de bestanden wordt er vervolgens gedrukt. 2 Tot 3 dagen voor levering wordt er wederom contact met u opgenomen om de datum van levering en tijdsperiode (ochtend of middag) te bevestigen. Het is van belang om door te geven of u in het bezit bent van een palletwagen en andere zaken die een transporteur moet weten.

Tot 30% besparen op drukwerk?

Heeft u vragen of wilt u graag kennismaken? Contact ons