Proefschriften / scripties

Proefschriften/scripties van hoge kwaliteit


Een proefschrift moet perfect zijn en is heel erg belangrijk voor u , dat snappen wij als geen ander. Om dit te kunnen realiseren, is PrintQuest voor u de juiste partij. Wij begeleiden uw proefschrift van het begin tot het eind en streven, net als u, naar een perfect eindresultaat. U kunt van ons veel service en begeleiding verwachten, voor een hele scherpe prijs (tot 30% goedkoper).

Uw proefschrift wordt gedrukt bij een drukker in Polen. Deze drukker en wij hebben hier jarenlange ervaring mee opgedaan. De drukker is ISO9001 gecertificeerd en beschikt over de modernste apparatuur.

Wij controleren uw bestanden voor het naar de drukker gaat. Het eventueel aangepaste bestand wordt naar u teruggestuurd ter controle. Pas na uw akkoord wordt het bestand gedrukt. Met 15 werkdagen is uw proefschrift op één door u opgegeven adres geleverd. Indien u op meerdere adressen geleverd wilt hebben, dan gaat dit gepaard met extra kosten. het is mogelijk om een proefdruk te laten maken. De proefdruk wordt niet afgewerkt (wel gesneden). Een volledige afgewerkte proefdruk is ook mogelijk, maar afhankelijk van de afwerking, gaat dit gepaard met hoge kosten.

Prijsaanvraag

Op onze website www.printquest.nl kunt u een offerte aanvragen. Wij hebben hierbij geprobeerd het u zo makkelijk mogelijk te maken, door het samenstellen van pull-down menu’s.

Zodra uw aanvraag door ons is ontvangen, kunt u binnen 3 werkdagen een offerte van ons verwachten. Indien u besluit met ons verder te gaan, ontvangt u van ons een handleiding voor de opmaak van de bestanden.

Offerte aanvragen voor proefschrift

Recent in portfolio

Heeft u vragen of wilt u graag kennismaken? Contact ons